Înotătorii suceveni au urcat de trei ori pe podiumul de premiere

La sfârşitul săptămânii trecute, la Piteşti, cei mai tineri înotători suceveni de la CSS LPS Suceava au participat la Campionatele Naţionale de Poliatlon pentru copii. La startul întrecerilor s-au aliniat peste 480 copii de 10 şi 11 ani.

La final, sucevenii au avut şansa să urce de trei ori pe podiumul de premiere, ei cucerind două medalii de argint şi una de bronz.

Maria Moscaliuc a obţinut titlul de vicecampioană naţională în proba individuală de 50 liber, iar împreună cu gemenele Amalia şi Alexia Burlacu, şi alături de Eliza şi Ayanna de la clubul „Renovatio”, au mai obţinut o medalie de argint şi una de bronz în probele de ştafetă 4×50 liber şi 4×50 mixt.

Un parcurs foarte bun a avut şi Andrei Andrian, care, pe lângă recordurile personale, s-a clasat în primii 11-12 sportivi din ţară la categoria lui de vârstă: 11 ani.

Alături de cei patru suceveni la Campionatele Naţionale de poliatlon pentru copii a participat şi colega lor de la CSS Gura Humorului, Alecsandra Coperza, sportivă pregătită de profesorul Gabriel Pînzaru, ea reuşind să se claseze în primele 15-20 de sportive din ţară la fete la categoria 10 ani.

„Îi felicit pentru rezultatele obţinute şi le doresc succes în continuare”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: