Viorica Dăncilă este candidatul perfect pentru alegerile prezidenţiale

Stimaţi cetăţeni,

Duminică, 24 noiembrie, vă îndemn să vă exercitaţi dreptul de vot pentru alegerile prezidenţiale şi să votaţi din toată inima pentru un preşedinte care va fi alături de fiecare român.

Vă îndemn să votaţi candidatul Viorica Dăncilă pentru funcţia de Preşedinte al României, deoarece va fi un preşedinte care îşi va respecta cetăţenii, care va aduce o schimbare în societatea şi în politica din România, fiind primul preşedinte femeie. Vă îndemn să votaţi pentru prosperitate, democraţie şi egalitate de şanse.

Ne dorim cu toţii să avem un preşedinte prezent şi implicat, care să îşi iubească ţara şi să o reprezinte cu demnitate în ceea ce priveşte politica externă.

Viorica Dăncilă este candidatul perfect pentru alegerile prezidenţiale. În istoria politicii din România, doamna Dăncilă este singurul politician care a vorbit deschis şi continuu într-o conferinţă de presă, care a durat două ore şi jumătate, şi a răspuns la toate întrebările venite din partea jurnaliştilor, care nu au fost îngrădiţi la libera exprimare. A dat dovadă de curaj, implicare şi dorinţa de a comunica, contrar acţiunilor candidatului Klaus Iohannis care şi-a selectat doar nouă jurnalişti şi a blocat accesul presei din România.

În perioada în care a fost premierul României, Viorica Dăncilă a guvernat pentru prosperitate, pentru bunăstarea românilor şi a fost alături de fiecare cetăţean prin măsurile adoptate.

În timpul guvernării PSD, românii au beneficiat de creşteri salariale, ale pensiilor, alocaţiilor pentru copii, de creşterea burselor pentru studenţi şi accesul gratuit al acestora la călătoriile CFR.

Sănătatea a beneficiat de cel mai mare buget, au fost dotate spitalele cu aparatură medicală modernă, fiecare spital judeţean a beneficiat de un computer tomograf, au fost implementate mai multe programe de screening la nivel naţional, au fost achiziţionate ambulanţe noi pentru fiecare centru şi 8 unităţi mobile pentru depistarea patologiilor oncologice în zonele defavorizate.

Contrar acţiunilor Guvernului Orban, care au afirmat în Programul de Guvernare pe Sănătate dorinţa de comasare a spitalelor, Guvernul Dăncilă a inaugurat anul acesta Spitalul de la Mioveni, a dat în folosinţă paturi şi a creat condiţii pentru mari arşi, sprijinind financiar investiţiile din sănătate.

Pentru tineret, Guvernul PSD a facilitat accesul la investiţii şi înfiinţarea de noi firme prin Programul Start-Up National, contribuind la crearea de noi locuri de muncă. De asemenea, pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru tinerii din România, au fost lansate mai multe programe guvernamentale de economisire prin depozite pentru tinerii cu vârsta până în 18 ani şi pentru stimularea participării la o viaţă activă prin sport, cum ar fi programul guvernamental „gROwth – Contul individual de economii Junior Centenar” şi „Growth – Investim în copii, investim în viitor”.

Vă invit să votaţi, duminică, 24 noiembrie 2019, candidatul Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidenţiale, astfel încât toată puterea să nu fie în mâna unui singur om, a unui singur partid politic. În România, ca stat republică, preşedintele şi guvernul trebuie să asigure o politică democratică pentru cetăţeni şi nu una de austeritate, instigare la ură, dispreţ, divizare a societăţii şi eliminarea de pe scena politică a unui partid sau altul, aşa cum a făcut până acum Klaus Iohannis.

Dr. MARICELA COBUZ,

Deputat PSD Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: