Viceprimarul Marian Andronache participă la Congresul PPE de la Zagreb

Marian Andronache, viceprimar al municipiului Suceava şi  vicepreşedinte al PMP, participă în aceste zile la Zagreb, în Croaţia, la Congresul de alegeri al Partidului Popular European, fiind unul dintre cei 700 de delegaţi dintre cei peste 2500 de participanţi la congres.

Marian Andronache a anunţat că este unul dintre cei 700 de delegaţi care votează, în cadrul congresului, noua conducere a celei mai mari familii politice europene, din care face parte şi Partidul Mişcarea Populară (PMP).

În cadrul evenimentului, la care iau parte 2500 participanţi din toată Europa, pe lângă alegerea unei noi echipe de conducere a PPE, sunt abordate inclusiv probleme cruciale în care Europa ar trebui să preia conducerea, a spus Andronache.

„PPE va propune şi va implementa politici pentru acţiuni climatice eficiente, pentru sprijinirea tinerilor şi pentru protejarea democraţiei şi a păcii pe continentul nostru şi în vecinătatea noastră” a precizat liderul PMP.

La acest congres a fost ales preşedinte al PPE polonezul Donald Tusk, preşedinte în exerciţiu al Consiliului European, care ia locul fostului preşedinte al PPE, francezul Joseph Dole. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: