Primarul Ion Lungu anunţă că se fac primii paşi concreţi pentru realizarea sălii polivalente din Suceava

> El spunea în februarie că doar un guvern liberal va finanţa proiectul

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, joi, că se fac primii paşi concreţi pentru realizarea sălii polivalente din municipiu. Anterior, Ion Lungu anunţa că doar un guvern liberal va finanţa această investiţie.

Astfel, el a declarat că  în urma discuţiilor pe care le-a avut în această săptămână la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii, au fost  făcuţi paşi concreţi pentru realizarea sălii polivalente cu 5000 locuri de la Suceava.

El a menţionat că a fost informat că a fost demarată procedura de licitaţie publică pentru „Servicii de proiectare  faza studiu de fezabilitate, Studiu tipografic  vizat OCPI, Studiu geotehnic Af, Întocmire documentaţii pentru obţinerea avizelor şi acordurilor de principiu – construire sala polivalentă 5.000 locuri, municipiul Suceava, jud. Suceava”.

„Avem certitudinea că sala polivalentă de la Suceava va fi prinsă la finanţare în bugetul anului  2020 şi vom demara efectiv lucrările” a spus Lungu.

Reamintim că în luna februarie a.c., primarul Ion Lungu spunea că Sala Polivalentă din Suceava va fi realizată când va veni un guvern liberal.

„Mă întreabă lumea în legătură cu sala polivalentă. O spun cu subiect şi predicat: sala polivalentă va fi făcută când va veni un guvern liberal. Până atunci nu se va face. Nicio investiţie majoră în domeniul sportiv în Moldova nu s-a făcut. S-au dus toate în jurul Olteniei, unde PSD are lideri marcanţi”.

Primarul a menţionat atunci că sala polivalentă pentru care Suceava îndeplineşte condiţiile, pentru care a depus de 3 ani la Guvern documentaţiile, nu fusese inclusă nici în 2019 la finanţare.

„Singura noastră şansă este ca PNL să revină la guvernare ca să putem construi, să putem dezvolta Suceava, Moldova, aşa cum s-a întâmplat în anii din urmă” a declarat atunci Ion Lungu. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: