Mirela Adomnicăi, mulţumită de bilanţul la infrastructura rutieră din mandatul de prefect

> Dacă în fiecare mandat se făcea la fel, nu mai vorbeam de asfaltări de drumuri naţionale, ci de autostrăzi şi drumuri expres > Este posibil ca în următoarea şedinţă de guvern Mirela Adomnicăi să fie înlocuită > Viitorul prefect ar urma să fie Alexandru Moldovan

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că ea consideră că în cei 3 ani de mandat lucrările la infrastructura rutieră din judeţ sunt mulţumitoare şi că dacă s-ar fi făcut cel puţin la fel în fiecare mandat al prefecţilor care au fost, acum se discuta de autostrăzi şi drumuri expres şi nu de asfaltări de drumuri naţionale.

„Din martie 2017 şi până în prezent, în judeţul Suceava s-au executat lucrări de aşternere de covor asfaltic pe aproximativ 300  km, ceea ce înseamnă jumătate din lungimea drumurilor naţionale din judeţul Suceava” a spus Adomnicăi.

Ea a precizat că dacă la aceste lucrări de asfaltare se mai adăugă şi cei 80 km de pe DN 18, drum complet reabilitat, şi finalizarea „celebrei noastre rute ocolitoare a Sucevei” se poate discuta de un bilanţ mulţumitor în ceea ce priveşte infrastructura rutieră.

„Îmi asum toată răspunderea când spun că dacă în fiecare mandat s-ar fi realizat cel puţin atât în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, sunt convinsă că la această dată nu mai discutam de asfaltarea unor drumuri naţionale, ci de autostrăzi şi drumuri expres” a declarat prefectul.

Ea şi-a exprimat convingerea că dacă Guvernul care a fost înlocuit şi-ar fi terminat mandatul în termenul reglementat de 4 ani de zile, se putea discuta, la finalul mandatului, şi de recepţia şoselei ocolitoare a Rădăuţiului, şi de demersuri sau chiar lucrări în curs de execuţie la şoseaua ocolitoare a Fălticeniului.

Prefectul de Suceava a spus în conferinţa de presă că se aşteaptă ca în următoarea şedinţă de guvern să fie înlocuită.

Noul prefect de Suceava ar urma să fie numit Alexandru Moldovan, director în cadrul Consiliului Judeţean Suceava (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI