Containerele pentru colectarea selectivă a deşeurilor municipale sunt igienizate constant

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: Împreună menţinem oraşul verde, curat şi civilizat

Viceprimarul Lucian Harşovschi, care are în atribuţii, între altele, şi salubrizarea municipiului Suceava, a făcut public, joi, că toate containerele noi montate pentru colectarea selectivă a deşeurilor municipale sunt igienizate constant, pentru a se menţine curăţenia în zonele de depozitare.

El a arătat că municipiul beneficiază de un sistem de colectare selectivă a deşeurilor de care autorităţile au grijă constant.

Astfel, Primăria Municipiului Suceava, prin operatorul de salubrizare, se ocupă de igienizarea containerelor dedicate colectării selective.

Procesul de curăţare are loc de luni până vineri, în intervalul 7-17, la toate punctele de colectare din oraş.

Potrivit viceprimarului, igienizarea propriu-zisă se face cu ajutorul unui generator de abur, cu presiune de lucru 10 bari, la temperaturi mai mari de 100°C şi consum redus de apă.

„Împreună menţinem oraşul verde, curat şi civilizat” a transmis Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: