Atletism

Alexandru Prâsneac, clasare mai mult decât onorabilă la Crosul „15 Noiembrie” de la Braşov

Sportivul Alexandru Prâsneac, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a reuşit să se claseze pe locul al doilea în cursa de 5 kilometri rezervată copiilor, la Crosul „15 Noiembrie”, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Braşov.

„Mă bucur pentru acest rezultat, în condiţiile în care Alexandru a fost puternic lovit de o viroză respiratorie şi nu s-a putut antrena normal în ultima perioadă. De aceea, sunt încrezător în perspectiva întrecerilor viitoare. Doresc să le mulţumesc pentru susţinere sponsorului Black Hill Vatra Dornei, dar şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială Numărul 4 din localitate”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care este tatăl sportivului.

Crosul „15 Noiembrie” este cea mai importantă competiţie sportivă a Braşovului, desfăşurată în semn de omagiu pentru revolta anticomunistă din 15 noiembrie 1987 a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane Braşov.

Crosul „15 Noiembrie” este un concurs de alergare pentru atleţi de performanţă şi atleţi amatori de toate vârstele, întins pe o distanţă de 5 kilometri, pe străzile din municipiul Braşov, urmând acelaşi traseu pe care l-au parcurs manifestanţii la 15 noiembrie 1987.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: