La Universitatea „Ştefan cel Mare”

Târg de joburi pentru studenţi şi absolvenţi

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră şi Unitatea de Analiză şi Gestiune Previzională a Solicitărilor Pieţei Muncii) şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava (AJOFM) organizează miercuri, 27 noiembrie a.c., începând cu ora 11, în atrium corp E, ediţia de toamnă a Târgului de joburi.

Evenimentul îşi propune să ofere studenţilor şi absolvenţilor USV un cadru de întâlnire şi interacţiune cu angajatori din judeţ în vederea facilitării accesului pe piaţa muncii, atât prin oportunităţile de angajare prezentate, cât şi prin ofertele de practică sau internship care reprezintă liantul între mediul academic şi cel de business. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: