Primarii au fost impresionaţi de premier

> El este foarte bine pregătit profesional şi cunoaşte mecanismele autorităţilor locale, spune primarul Ion Lungu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, a declarat, miercuri, că primarii prezenţi marţi după-amiază la întâlnirea cu premierul Ludovic Orban au fost mulţumiţi, în special de faptul că premierul este foarte bine pregătit profesional.

„Primarii s-au declarat mulţumiţi în primul rând de disponibilitatea la dialog a Guvernului. Au fost plăcut impresionaţi de primul ministru Ludovic Orban, care este foarte bine pregătit profesional” a spus Ion Lungu.

El a declarat că ştia de mult timp că Ludovic Orban este foarte bine pregătit profesional, iar primarii prezenţi la întâlnire au primit răspunsurile pe loc, fără ca premierul să aibă nevoie să se consulte cu consilieri.

„Cunoaşte toate mecanismele autorităţilor locale, la nivel bugetar, macroeconomic. La toate întrebările puse de primari a dat răspunsul pe loc şi nu s-a uitat la nu ştiu care consilier, la nu ştiu care secretar de stat, cum se întâmpla cu alţi prim-miniştri. Chiar le ştie şi primarii au rămas impresionaţi de acest lucru. Eu ştiam acest lucru de mult, din discuţiile pe care le-am avut cu dl Orban. Sigur, cunoaşte problemele administraţiei. Are experienţă, vechime, a fost ministru, a fost viceprimar, cunoaşte foarte bine mecanismele autorităţilor locale” a spus Lungu.

Primarul Sucevei a arătat că în urma discuţiilor a convenit să revină săptămâna viitoare la Ministerul Dezvoltării, pentru a urgenta semnarea contractelor cu fonduri europene care sunt întârziate, că se va discuta şi problema caselor de cultură sau că se va lua în discuţie şi problema privind centrala termică pe biomasă a Sucevei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: