Minori dispăruţi

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a doi fraţi minori, Cosmin-Florinel Gavriluţă-Strat, în vârstă de 13 ani şi Antonio-Codruţ Gavriluţă-Strat, în vârstă de 11 ani, cu domiciliul în comuna Hânţeşti. Potrivit datelor furnizate de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, pe data de 19 noiembrie cei doi au plecat de la domiciliul bunicilor din satul Probota, oraşul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni, şi nu au mai revenit.

Minorii frecventează cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, staţiile CFR şi se deplasează cu trenul. Anterior au fost găsiţi atât pe raza localităţilor Suceava şi Dolhasca, cât şi în localităţi din judeţul Iaşi (Paşcani). Cosmin-Florinel are o înălţime de aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, părul şaten deschis spre blond şi ochi albaştri. La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră şi pantaloni de culoare închisă. Antonio-Codruţ are aceeaşi înălţime, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond şi ochii tot albaştri. La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare roşie cu dungi albe şi pantaloni de culoare închisă. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: