Şase arme de vânătoare şi peste 130 de elemente de muniţie confiscate de poliţişti

Poliţiştii suceveni au identificat un bărbat din Vatra Dornei care deţinea, cu acte expirate, mai multe arme şi muniţie, arată un comunicat al IPJ Suceava.

În data de 18 noiembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Suceava au stabilit că bărbatul de 38 de ani nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus armele deţinute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, întrucât bărbatul nu a depus armele deţinute la un armurier autorizat în termenul legal de la expirarea permisului de armă.

Totodată, au fost ridicate şi indisponibilizate şase arme de vânătoare şi 132 bucăţi de cartuşe de diferite calibre. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: