Lupte greco-romane, seniori

Ionuţ Agache, de la CSM Suceava, medaliat cu aur la Cupa României

La sfârşitul săptămânii trecute, la Sfântu Gheorghe, s-a desfăşurat Cupa României la lupte greco-romane pentru seniori. Şcoala de lupte suceveană s-a făcut remarcată din nou, datorită sportivului Ionuţ Agache, care a reuşit să se claseze pe prima poziţie la categoria 77 de kilograme.

Luptătorul de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, antrenat de Valerică Gherasim şi Daniel Ciubotariu, este în ultimul an de juniorat şi a avut un an de excepţie, deşi în prima parte a sezonului a fost accidentat serios la genunchi.

În acest an, în iulie, Ionuţ Agache a devenit campion naţional de seniori la Reşiţa, pentru ca în finala Campionatului Naţional de juniori I, de la Târgovişte, să fie învins de vicecampionul european al categoriei 77 de kilograme.

Sportivul s-a clasat pe locul secund şi la Campionatul Naţional de tineret Under 23, unde plusul de experienţă al adversarului său din finală a fost decisiv.

Complet refăcut după accidentare şi cu un plus de elan, Ionuţ Agache a cucerit medalia de aur la Cupa României de juniori de la Putna, pentru ca, zilele trecute, să repete performanţa şi la Cupa României pentru seniori, de la Sfântu Gheorghe.

„Ionuţ Agache a avut un an bun, care ar fi putut fi mai şi mai bun dacă nu intervenea accidentarea la genunchi. Oricum, performanţele lui sunt absolut remarcabile dacă ne gândim că el este încă junior şi a fost cel mai bun la seniori. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat”, a spus antrenorul Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: