Gheorghe Flutur crede că mulţi dintre cei care au votat Viorica Dăncilă în primul tur îşi vor reconsidera poziţia

> Au avut ocazia în aceste zile să vadă o poză a Vioricăi Dăncilă care s-a făcut de râs până la capăt plângând că nu e primită într-o emisiune după ce a refuzat constant invitaţiile la Cotroceni, declară preşedintele PNL Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale e nevoie de mobilizare a electoratului şi a făcut un apel sucevenilor să vină la vot: „E nevoie de multă mobilizare şi adresez sucevenilor această invitaţie prietenească să vină la vot”.

El a arătat că prezenţa este prima chestiune, pentru că acum se alege preşedintele.

„Dacă prezenţa va fi mare, va fi bine, pentru că va fi un număr mai mare de suceveni la alegerea preşedintelui României. Sunt foarte încrezător că va fi Klaus Iohannis preşedintele României. Avem proiecte extraordinare cu Klaus Iohannis şi de aceea rugămintea este să vină la vot şi cei care au votat alţi candidaţi” a spus Flutur.

El şi-a exprimat convingerea că mulţi dintre cei care au votat Viorica Dăncilă şi PSD îşi vor reconsidera atitudinea în cel de-al doilea tur de scrutin.

„Au avut ocazia în aceste zile să vadă o poză a Vioricăi Dăncilă care s-a făcut de râs până la capăt. Penibilul de a te văicări cu inima românească pe piept că nu te primeşte la o emisiune, dar tu nu ai dat curs invitaţiilor la Cotroceni, ani de zile ai ignorat tot ce înseamnă modernizarea României, ai stâlcit în fel şi chip limba română şi acum vrei să te agăţi, mie mi se pare foarte penibil. Preşedintele a procedat foarte corect” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Iohanis vorbeste ca un ins cu putina minte , care crede ca toti sunt ca el , limitat din toate punctele de vedere , se preteaza sa execute ca un robot o misiune de mercenar pus de mafia straina antiromaneasca , minte si jigneste fara rusine , din pacate cu toate acestea sunt inca cetateni nevinovati care il sustin pe acest individ jalnic Iohanis !!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: