Gheorghe Flutur:

Bătălia actuală este pentru dezvoltare şi noi locuri de muncă în Suceava

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că judeţul Suceava trebuie să se dezvolte, să creeze noi locuri de muncă şi că autostrăzile care să lege judeţul de vestul Europei şi de Bucureşti sunt esenţiale, iar garantul scoaterii din izolare este preşedintele Klaus Iohannis.

Flutur a explicat că îşi doreşte ca în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale Klaus Iohannis să fie votat de peste 70% dintre suceveni, pentru a transmite un semnal puternic.

„Klaus Iohannis merită mai mult” a spus Flutur, care a menţionat că, atunci când le-a transmis liderilor din organizaţiile liberale din judeţ că ţinta este de 70%, a arătat că nu se supără dacă vor fi scoruri electorale şi mai mari.

El a spus că din electoratul lui Klaus Iohannis fac parte şi votanţii lui Dan Barna, Toader Paleologu şi o mare parte ai lui Mircea Diaconu.

„Klaus Iohannis e foarte apropiat de Suceava” a spus preşedintele Flutur, care a amintit că recent preşedintele a premiat Muzeul Bucovinei, după ce decorase Spitalul Judeţean Suceava.

Gheorghe Flutur a mai spus că cei din PSD transmit minciuni cum că dacă va fi ales Klaus Iohannis preşedinte vor fi tăiate pensii şi salarii.

„Stai liniştită, Viorica, nu taie nimeni nimic!” a spus Flutur, care a arătat că a constatat că cei de la PSD se supără când liberalii fac public dezastrul lăsat după guvernarea PSD.

El a adăugat că guvernul liberal va trebui să gestioneze această iarnă şi că va trebui să găsească soluţii pentru majorarea pensiilor şi corelarea cu inflaţia.

„Trebuie să facem un echilibru în această ţară” a spus Flutur, care a explicat că judeţul Suceava are 110.000 de oameni care lucrează din 759.000 de locuitori, faţă de Cluj, care are o populaţie comparabilă, dar 250.000-260.000 de angajaţi.

„Suntem dezechilibraţi. Bătălia trebuie să fie pentru crearea de noi locuri de muncă. Să fie contribuabili şi pentru dezvoltarea judeţului, şi pentru pensii” a spus Flutur.

El a exclus orice „blat” cu PSD, afirmând că nu a fost construit să aibă vreodată vreo cârdăşie pe partea stângă.

„Am fost omul care am ţinut steagul de dreapta aici în judeţ şi când erau 11 parlamentari pe partea stângă şi senatorul Flutur singur, de făceau şedinţe să vadă cum să mă mai oprească” a spus preşedintele Flutur.

Totodată, el a subliniat că doreşte autostradă spre Bucureşti şi spre vest, iar cei din PSD nu vor.

„Ei au vrut doar câte un kilometru de asfalt electoral ca să-şi ţină primarii subordonaţi lor. E bun şi asfaltul ăla, dar să-mi pedepseşti copiii să plătească 30 de ani pentru împrumuturi pentru nimic nu-mi mai convine. Şi m-am suflecat şi mă lupt” a punctat Gheorghe Flutur.

El a subliniat că preşedinte Klaus Iohannis este garantul realizării autostrăzilor cu guvernul liberal.

Gheorghe Flutur a mai arătat că Klaus Iohannis arată că a avut un guvern ostil din 2016 şi s-a văzut ce s-a întâmplat. Şi că tot ce ar fi vrut să facă i-au întors pe dos PSD-iştii.

„Acum e un lucru concret: Avem guvern liberal şi îl vom avea în continuare. Să stea liniştiţi protagoniştii că vom avea anticipate pentru că noi nu aşteptăm să ne erodăm ca să vină ei pe turnantă, ca să vină ei peste jumătate de an la guvernare. Dăm drumul la marile proiecte. Pentru Suceava ca aerul este importantă legătura cu Bucureşti şi cu vestul. Autostrăzi trebuie să scrie pe noi în perioada următoare” a spus Flutur.

El a menţionat că lipsa de autostrăzi condamnă o zonă la izolare, mai ales în această perioadă când lucrurile se mişcă cu viteză mare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: