Primarul Ion Lungu face un apel sucevenilor să vină la vot şi să aleagă Klaus Iohannis

  Primarul Ion Lungu a făcut, duminică, un apel sucevenilor să vină la vot şi să-l voteze pe Klaus Iohannis.

Lungu a spus că a început campania electorală pentru al doilea tur de scrutin şi că membrii PNL sunt primiţi bine de oameni.

El a atras atenţia că alegerile încă nu au fost câştigate şi că este foarte important ca votanţii lui Klaus Iohannis să vină duminica viitoare la vot, mai ales că nu este important doar faptul că Klaus Iohannis va câştiga alegerile, ci şi scorul pe care acesta îl va obţine.

Ion Lungu a arătat şi principalele motive pentru care Klaus Iohannis trebuie să rămână preşedintele ţării, primul dintre ele fiind că aceasta este singura garanţie că va scoate Moldova din izolare, în special fiind vorba despre autostrăzi.

„Fără autostrăzi nu avem niciun viitor de dezvoltare şi nu vom avea nicio şansă să-i întoarcem pe cei care au plecat şi să-i oprim pe cei care termină şcoala şi vor să plece” a spus Lungu.

El a menţionat că Iohannis e singurul lider cu credibilitate în exterior, că îi va reprezenta bine şi pe românii plecaţi la muncă în străinătate şi că îi va ajuta şi apăra pe cei din Anglia care se confruntă cu Brexitul.

Totodată, Ion Lungu a spus că Klaus Iohannis este un apărător al democraţiei şi că de 5 ani se bate pentru păstrarea democraţiei şi că s-a luptat permanent ca România să rămână acolo unde este, că a asigurat şi stabilitatea României, în special prin parteneriatul geostrategic cu SUA.

Un argument în plus prezentat de primarul Ion Lungu a fost cel potrivit căruia atunci când atât administraţia naţională, cât şi cea locală au fost de aceeaşi culoare politică Suceava s-a dezvoltat.

„Atunci când am fost cu toţii de aceeaşi culoare, de la preşedinte, guvern, preşedinte de CJ, primar, parlamentari majoritari, am reuşit cel mai mult să dezvoltăm oraşul nostru, judeţul nostru şi cred că acest lucru se va întâmpla şi de această dată” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: