Gheorghe Flutur, după desecretizarea dosarului de la mitingul diasporei din 10 august: 

Românii au primit o lovitură de la stat şi nu de stat, doamnă Viorica Dăncilă!

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, la Gala Tinerilor Liberali din Suceava, că a fost desecretizat dosarul de la mitingul diasporei din 10 august 2018 şi că s-a constatat că a fost lovitură de la stat şi nu lovitură de stat.

„Nu a fost o lovitură de stat, Viorica! A fost o lovitură de la stat. Atenţie! Românii au primit o lovitură de la stat şi nu de stat doamna Viorica Dăncilă!” a spus Gheorghe Flutur.

El le-a cerut tinerilor liberali să meargă în judeţ, în pieţe, din casă în casă şi să le spună oamenilor de ce trebuie ca preşedintele Klaus Iohannis să fie reales.

„Noi trebuie să alegem între trecut şi viitor. Uitaţi-vă că foarte mulţi oameni de-ai lor nu vor să o voteze pe Viorica Dăncilă” a spus Flutur.

Liderul liberal sucevean a spus că este nemulţumit că în anumite zone liberalii nu au obţinut scorul pe care conta şi că locul 11 nu este cel meritat de organizaţia liberală suceveană.

„Să aveţi cricul la voi, să ridicaţi Suceava! Asta se poate numai prin muncă” a spus Flutur.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat joi declasificarea raportului privind protestul din 10 august 2018. Decizia vine la mai bine de un an de la data la care procurorii care fac ancheta au cerut să aibă acces la toate informaţiile despre intervenţia în forţă a jandarmilor asupra protestatarilor care au fost în Piaţa Victoriei, dar conducerea de atunci a MAI a decis ca unele informaţii din raport să fie clasificate.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după violenţele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: