Prima cafenea Starbucks la Suceava  

smart

 De vinerea trecută, sucevenii pot savura o cafea pe cât de celebră pe atât de bună, în prima cafenea deschisă în oraş de compania Starbucks, cea mai mare afacere cu cafenele din lume, începută în Seattle, Statele Unite ale Americii în 1971.

Aceasta funcţionează la parterul Complexului Iulius Mall, într-un spaţiu ce măsoară aproximativ 200 mp, deservit de 11 angajaţi, amenajat modern, confortabil şi prietenos, adică reprezentativ popularului brand, cunoscut în întreaga lume.

Debutul Starbucks la Suceava, chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă, s-a făcut într-o atmosferă relaxată, invitaţii având posibilitatea să participe şi la o degustare de cafea, unde au primit de la master-coffe Ionuţ şi informaţii despre cum se poate prepara o „licoare” perfectă.

De ceva vreme, Sturbucks nu mai înseamnă doar boabe de cafea întregi prăjite, proaspăt măcinate şi combinate în amestecuri savuroase, ci şi mici gustări mai mult sau mai puţin dulci, potrivite aromelor de cafea alese.

Iar dacă nu au timp să stea la cafea, dar tentaţia pentru aromele Starbucks este mare, sucevenii în drum spre sau dinspre alte cumpărături la Iulius Mall pot veni de acasă cu un termos personal pe care îl pot umple la bar cu produsul dorit spre a-l bea unde au ei chef. Astfel, cafeaua va fi mai ieftină cu un leu, pentru că se face economie la hârtia paharului.

Cafeneaua de la Suceava este al 48-lea magazin de acest gen deschis în România de celebrul şi megacunoscutul brand care încă de la înfiinţare şi-a propus să celebreze cafeaua, nu doar s-o prepare şi să o servească clienţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: