Alexandru Rădulescu, nemulţumit de scorul obţinut de PSD în primul tur al alegerilor prezidenţiale:

Nu vreau să mă gândesc la trădări, dar cred că a fost în multe locuri neimplicare

> În turul al doilea ne propunem să câştigăm, transmite deputatul PSD de Suceava

 Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că PSD a pierdut primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Suceava şi a recunoscut că nu s-a aşteptat să piardă în atâtea localităţi din judeţ.

El a spus că surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Guvernul României i-a ajutat pe primari, iar creşterea calităţii vieţii în mediul rural a fost un punct principal al Guvernului Viorica Dăncilă şi că în judeţul nostru au fost foarte multe proiecte de dezvoltare a localităţilor, în special în mediul rural.

„Aşteptam din partea tuturor membrilor PSD o implicare mai mare, în primul rând a primarilor PSD” a spus deputatul.

El a spus că pare interesantă această atitudine, mai ales că aceste alegeri pot fi o repetiţie şi pentru ceea ce va fi în vara anului viitor la alegerile locale şi a arătat că se va vedea în turul al doilea ce se va întâmpla.

„Scorul nu numai că ne nemulţumeşte. E un scor prost. Avem un scor mic şi mult sub aşteptările noastre. O spun în nume propriu. Chiar şi în zona Fălticeni” a spus Rădulescu.

El a menţionat că s-au făcut analize şi că în unele locuri rezultatele erau de aşteptat, dar nu şi în altele.

„Am analizat cifre, scoruri, implicare, am fost în teren. Am văzut clar cine transmite un mesaj alegătorilor şi cine nu. Rezultatele în unele locuri sunt aşteptate, în altele locuri nu sunt aşteptate. Nu vreau să mă gândesc la trădări, dar cred că a fost în multe locuri neimplicare şi o complacere în ideea că lucrurile merg şi aşa. Aparent, informaţiile aduse din teritoriu, din stradă, sunt bune, lumea începe să o agreeze pe Viorica Dăncilă şi pe Facebook valul anti-Dăncilă se mai estompează. Pe de altă parte, sesizez că au fost trădări, şi unele asumate, vezi cazul Păltinoasa. Suspiciunile sunt plauzibile şi în alte situaţii” a explicat Rădulescu.

El a arătat că în această situaţie se caută o strategie pentru obţinerea rezultatului dorit.

„Stăm de vorbă cu toată lumea să vedem ce putem face. (…) Continuăm bătălia pentru a obţine scorul pe care îl dorim, cel de a câştiga alegerile” a mai spus Rădulescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Ati obtinut aceste rezultate la alegerile prezidentiale pentru ca alesi si activul PSD AU STAT “CU LIMBA IN GURA ” si au dormitat ca B….. pe coada , IN LOC SA FACA CAMPANIE ELECTORALA SERIOASA ASA CUM AU FACUT OPONENTII …..
    In aceste conditii veti primi rasplata A INCEPUT VANATOAREA DE VRAJITOARE si cuplul Iohanis /Orban va va scoate din toate cotloanele caldute !!!!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: