I-am bătut de ne-au rupt în două

România a pierdut cu 0-2 meciul cu Suedia, capital pentru calificarea la Euro 2020. Este clar că nu ştim să jucăm partidele decisive, că tot ce s-a întâmplat înainte de Mondialul din 1994 a fost o excepţie ce confirmă regula şi că nu putem trăi din amintiri. Atunci a fost vorba despre o generaţie de fotbalişti, acum avem doar nişte jucători care nu au tehnică individuală şi, mai ales, nu ştiu să joace împreună ca o echipă, să se ajute unii pe alţii. Să fim sinceri şi să remarcăm că suedezii evoluează la echipe de top din Europa, pe când ai noştri se bucură la un ban venit din destinaţii exotice şi de la formaţii de mâna a doua. Şi să nu mai menţionăm că la un moment dat voiam să le dăm gol nordicilor din centrări pe sus, lor care dau cu capul mai ceva ca o maşină de cusut Ileana.

Nu trebuie să renunţăm la luptă până la consumarea ultimei şanse, pentru că românii iubitori de fotbal merită să urmărească echipa lor favorită într-un campionat organizat aici. Să lăsăm cârcotelile şi fitilurile specifice neamului nostru şi să vedem ce e de făcut. Este momentul să schimbăm lucrurile din rădăcini, pentru că avem o generaţie promiţătoare care vine din urmă şi care, de bine de rău, ne-a oferit şansa să trimită echipa României de fotbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: