Florin Sinescu nu exclude o candidatură la Primăria Suceava

> Nu am luat această decizie, dar voi avea o abordare în perioada următoare, declară fostul prefect

Fostul prefect de Suceava, Florin Sinescu, a evitat, recent, să spună dacă va candida la Primăria Suceava, dar nu a exclus această posibilitate.

„Nu am luat această decizie, dar voi avea o abordare în perioada următoare, să văd dacă mă voi poziţiona pentru o candidatură la Primăria Suceava” a spus Sinescu în cadrul Subiectul Zilei de la News Bucovina.

Întrebat care ar fi partidul din partea căruia ar intenţiona să candideze, Sinescu a răspuns: „Vom discuta”.

Despre o eventuală candidatură a lui Florin Sinescu la funcţia de primar al Sucevei s-a vorbit şi în perioada când acesta a fost prefect al judeţului Suceava.

El ar fi trebuit să fie pe lista de candidaţi ai PSD Suceava la alegerile parlamentare din 2016, dar decizia luată în Comitetul Judeţean PSD Suceava, la Dumbrăveni, nu a mai fost menţinută, iar candidaturile lui Florin Sinescu şi a Mirelei Adomnicăi au fost eliminate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: