Ducesa Meghan, fără cetăţenie britanică, la 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry

Fosta actriţă americană Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex, încă nu a obţinut cetăţenia britanică, deşi au trecut 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry al Marii Britanii, potrivit gala.fr.

Potrivit legilor din regat, ducesa Meghan trebuie să aştepte încă un an până să poată obţine cetăţenia britanică.

Fostul star al serialului „Suits” a iniţiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunţată logodna ei cu prinţul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale, potrivit Daily Mail.

În momentul în care a fost cerută de soţie, reprezentanţii palatului Kensington, reşedinţa oficială a prinţului Harry, au anunţat că Meghan nu va beneficia de tratament preferenţial.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: