Bogdan Loghin, viceprimarul Rădăuţiului exclus din PSD, prezent la o întâlnire liberală

> Gheorghe Flutur: A fost dat afară pentru delict de opinie de dreapta. Primeşte diplomă pentru curaj

 Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuţi exclus recent din PSD, a fost prezent, joi seara, la Gala Tinerilor Liberali din Suceava unde a primit diplomă pentru curaj din partea preşedintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Preşedintele Flutur a spus că Bogdan Loghin a fost viceprimar şi că a fost dat afară pentru delict de opine de dreapta.

„Primeşte diplomă pentru curaj” a anunţat Gheorghe Flutur, care a menţionat că Loghin nu este membru PNL.

Bogdan Loghin le-a spus sutelor de tineri liberali prezenţi că la 34 de ani şi-a băgat capul în deblocarea municipiului Rădăuţi care rămase fără primar, viceprimar, secretar şi consiliu local şi că nu i-a fost uşor, dar cu dezinvoltura tânărului s-a băgat în rezolvarea situaţiei şi a deblocat, împreună cu salariaţii Primăriei, activitatea administraţiei locale.

El le-a spus că provine din PSD şi că nu îi este ruşine, dar a menţionat că a aşteptat ca din partea partidului să se întoarcă măcar jumătate din ceea ce a oferit el.

Loghin le-a transmis tinerilor liberali suceveni că au o şansă extraordinară, pentru că au nimerit într-un partid în care sunt bine priviţi.

El a mai declarat că înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale a anunţat că îl va vota pe Klaus Iohannis şi că va ajuta foarte mult PNL „pentru a aduce un procent remarcabil” pentru Klaus Iohannis şi în turul al doilea.

În municipiul Rădăuţi, Klaus Iohannis a obţinut cele mai multe voturi în urma primului tur al alegerilor prezidenţiale, fiind urmat, la mare distanţă, de candidatul PSD, Viorica Dăncilă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: