SUCEA♥A, noul logo al municipiului, va fi montat în zona centrală de Ziua Bucovinei

> Ion Lungu: Aici nu e vorba să ne iubim primarul. Cine vrea să-l iubească îl poate iubi. E vorba să ne iubim oraşul

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că noul logo al municipiului Suceava, „Ador SUCEA♥A”, va fi montat în data de 28 Noiembrie în zona centrală a municipiului.

El a spus că acest logo ar fi trebuit montat în parcul Şipote. Dar parcul nu a intrat în proprietatea municipiului, motiv pentru care el, primarul, a decis să fie montat în zona centrală, lângă patinoarul artificial care va fi amplasat pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Acest logo va fi iluminat şi va fi inaugurat odată cu iluminatul festiv pentru Sărbătorile de Iarnă.

Ion Lungu a explicat că a observat că în mai multe localităţi din ţară sunt diferite mesaje cu „I love…”

„Am decis să facem şi noi un logo. Să ne iubim oraşul nostru. Aici nu e vorba să ne iubim primarul. Cine vrea să-l iubească îl poate iubi. E vorba să ne iubim oraşul. Eu zic că toţi trebuie să ne iubim oraşul, că e oraşul nostru, cu plusuri, cu minusuri” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: