Noi amenzi împărţite de poliţiştii suceveni

La finele săptămânii trecute, lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava au organizat o acţiune punctuală pe raza judeţului pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură judiciară, respectiv a infracţiunilor contra persoanei şi patrimoniului. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, la acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi rutieră. Au fost constatate 30 de infracţiuni, dintre care şase în flagrant, şi au fost aplicate 203 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 84.000 lei. Pe linie rutieră s-au reţinut 18 permise de conducere, dintre care cinci pentru alcool şi 13 pentru alte cauze, şi s-au retras zece certificate de înmatriculare.

Marţi a venit rândul angajaţilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Suceava să împartă amenzi. Ei au organizat o acţiune pe linia verificării respectării prevederilor legale de către deţinătorii de arme şi muniţii, ocazie cu care au întocmit patru dosare penale pentru comiterea infracţiunii „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.500 lei şi au indisponibilizat patru arme şi 20 de elemente de muniţie. În urma neregulilor descoperite, oamenii legii s-au văzut nevoiţi, potrivit legislaţiei, să anuleze dreptul de deţinere, port şi folosire pentru patru deţinători de arme şi muniţii care nu s-au prezentat în vederea prelungirii valabilităţii permisului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: