Autorii spargerii date într-o casă nelocuită din Şcheia sunt doi adolescenţi

Pe parcursul zilei de marţi, în urma continuării cercetărilor în cauza înregistrată în data de 7 noiembrie, privind furtul unor bunuri în valoare de circa 2.700 lei din imobilul nelocuit al unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Şcheia, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia au reuşit identificarea autorilor spargerii.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, aceştia sunt doi adolescenţi, unul în vârstă de 14, iar celălalt de 16 ani, ambii localnici. Astfel, în baza mandatelor emise de instanţă, oamenii legii au efectuat pe parcursul zilei de marţi şi patru percheziţii domiciliare. Cu această ocazie, acasă la băiatul de 14 ani a fost identificat şi ridicat un bun în valoare de 1.000 lei care face obiectul cercetărilor într-un alt dosar penal de furt, faptă comisă două zile mai târziu, dintr-o baracă aflată pe proprietatea de pe raza comunei Şcheia a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava. Ulterior, cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Comunale Şcheia pentru cercetări, faţă de adolescentul de 16 ani, ce a recunoscut comiterea faptei, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi încarcerarea în arestul IPJ Suceava. Colegul de rele a fost audiat, în momentul de faţă fiind cercetat în stare de libertate şi urmând să fie expertizat din punct de vedere medico-legal psihiatric. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi, dosarele penale de furt calificat urmând să fie soluţionate procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: