Fotbal, Liga a V-a

Steaua Dumbrăveni a prins să „strălucească”

Etapa a IX-a a Ligii a V-a a fost favorabilă echipei Steaua Dumbrăveni, care s-a distanţat la şase puncte în fruntea ierarhiei Seriei I, profitând de eşecurile înregistrate de principalele urmăritoare, Viitorul Vereşti şi Voinţa Zvoriştea. Interesant este că gruparea din Vereşti a părăsit terenul învinsă chiar dacă a reuşit să înscrie nu mai puţin de şase goluri în deplasarea de la Adâncata, în vreme ce Voinţa Zvoriştea a punctat de trei ori în disputa cu Academica Gălăneşti, dar n-a fost de ajuns.

În Seria a II-a, primele două clasate, Viitorul Valea Suhei şi Viitorul Stroieşti, s-au întâlnit în meci direct în cadrul rundei cu numărul nouă. Câştig de cauză a avut echipa gazdă, la limită, cu 2-1, care are acum un avans de trei lungimi în raport cu adversarul de duminică.

Rezultate înregistrate în etapa a IX-a a Ligii a V-a:

Seria I

Steaua Dumbrăveni – Sporting Arbore                 4-1

Viitorul Adâncata – Viitorul Vereşti            8-6

Sporting Voinţa Buneşti – Viitorul Negostina        6-1

Polul Nord Brodina – Unirea Horodnic de Sus       2-2

Academica Gălăneşti – Voinţa Zvoriştea                 4-3

Seria a II-a

Bradul Vama – AS Marginea                       5-3

Avântul Frasin – Bistriţa Broşteni               6-4

Viitorul Valea Suhei – Viitorul Stroieşti                2-1

Releul Mihoveni-Şcheia – Minerul Iacobeni 2-1

Şomuz II Fălticeni-Baia – Forestierul Frumosu         3-3

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: