Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna reclamând ora de începere a concertului acesteia

Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna reclamând ora de începere a concertului susţinut de aceasta, anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc pentru cântăreaţa americană în playlist-ul său. „Trebuie să înţelegeţi ceva” a spus Madonna în timpul concertului pe care l-a susţinut la Las Vegas concert. Se urcase pe pian şi îşi lăsa picioarele să se legene. „O regină nu e niciodată în întârziere”, a spus vedeta fanilor care au aclamat-o.

Cu toate acestea, un fan din Florida o cheamă pe cântăreaţă în faţa instanţei pentru că a întârziat ora de începere a concertului. Bărbatul, pe nume Nate Hollander, reclamă faptul că ora 22.30 este mult prea târziu pentru debutul recitalului promis de divă. Hollander a înaintat plângerea unui tribunal din ţinutul Miami-Dade, reclamând deopotrivă Live Nation şi pe Madonna. Reclamantul susţine că schimbarea orei de început a concertului pentru spectacolele susţinute de artistă în turneul Madame X se face încălcând prevederile contractului între cântăreaţă şi cei care plătesc bilete.

Hollander a cumpărat bilete pentru spectacolul programat de Madonna pe 17 decembrie, la Fillmore Miami Beach. În august, când Hollander a achiziţionat biletele, concertul era anunţat pentru ora 20.30. Dar pe 23 octombrie Madonna şi Live Nation au schimbat ora de început a recitalului cu 22.30.

Reclamantul arată că pentru cei aflaţi în situaţia sa, cumpărând bilete, dar neacceptând să meargă la concert atât de târziu, nu se dau banii înapoi.

Americanul arată că nici revânzarea biletelor nu îi compensează pierderea pentru că schimbarea orei a ”scăzut extrem de mult valoarea” biletelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: