Nataţie, Campionatul Naţional în bazin scurt

Tolbă de medalii pentru suceveanca Maria Verciuc

La finele săptămânii trecute, Miercurea Ciuc, capitala judeţului Covasna, a fost gazda Campionatului Naţional de sprint pentru seniori, tineret şi juniori. Suceava a fost reprezentată la competiţie de trei înotători, Victor Turluianu, Ioan Socoliuc şi Maria Verciuc, sportivi pregătiţi de profesorul Cezar Moscaliuc.

„Performera delegaţiei sucevene a fost Maria Verciuc, care a confirmat forma deosebită în care se află şi faptul că merită să fie componentă a lotului naţional de juniori. Chiar dacă are doar 14 ani, ea a reuşit să urce chiar în clasamentul senioarelor şi aduce acasă 11 medalii din care două de aur, patru de argint şi cinci de bronz şi a stabilit un nou record naţional în proba de 100 mixt fete 14 ani. Şi băieţii s-au descurcat admirabil, realizând noi recorduri personale”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: