„PNL-Victorie !” şi „Iohannis !” s-a scandat duminică seara la PNL Suceava după aflarea rezultatelor exit-poll la alegerile prezidenţiale

> Gheorghe Flutur: Victorie pentru România! Victorie pentru Klaus Iohannis!

Anunţarea rezultatelor exit-pollurilor de la alegerile prezidenţiale a fost un prilej de bucurie pentru liderii liberali suceveni, care au explodat de fericire după ce au urmărit prezentarea acestora la televiziuni.

Primarul Ion Lungu a strigat „PNL-Victorie!”, iar liderii liberali au aplaudat şi au scandat „Iohannis!”

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că rezultatul alegerilor reprezintă o victorie pentru ţară.

„Victorie pentru România! Victorie pentru Klaus Iohannis! Aşa cum văd eu lucrurile după exit-polluri este o mare victorie pentru Klaus Iohannis, cu peste 40 la sută, cu 42 la sută după voturile din diaspora”, a spus Flutur.

„Am început, luni, săptămâna foarte bine, când a trecut guvernul liberal. O închidem astăzi foarte bine, cu candidatul nostru pe locul 1, care are voturi mai multe decât Barna şi Dăncilă la un loc”, a continuat liderul liberal.

El a spus că de la europarlamentare, când PNL a obţinut 27 la sută, a făcut acum cu Klaus Iohannis 42 la sută (vă atragem atenţia că afirmaţia a fost făcută duminică seara – n.red.), iar PSD cu Viorica Dăncilă de la 23-24 la sută se duce la 22 la sută, iar USR scade de la 24 la 16 la sută, ceea ce înseamnă că un singur partid şi candidatul lui a câştigat clar aceste alegeri, respectiv PNL şi Klaus Iohannis.

„Faţă de 2014, Klaus Iohannis are peste 3,5 milioane de voturi, în 2014 a avut 2,08 milioane de voturi, o creştere cu peste 1,5 milioane de voturi”, a spus Flutur, care a menţionat că aşteaptă ca la Suceava să aibă surprize plăcute, cu vot peste 50 la sută pentru Klaus Iohannis.

El a felicitat „echipa minunată” de la Suceava, Ioan Bălan, Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi ceilalţi membri de partid.

La alegerile prezidenţiale au votat 259.638 de alegători din judeţul Suceava, reprezentând 43,01 la sută din electorii înscrişi în listele electorale permanente. (M.C.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

2 Comentarii

  1. Aacest orban impreuna cu aliatul sau iohanis in actiunile lor ridicole de manipulare si mintire a populatiei , cotrobaiesc peste tot sa vada de unde ar putea fura pentru ei si pentru stapanii lor din mafia externa care i-au pus in functie !!!!
    Asa au facut si in 2010 cand au luat cele mai drastice masuri de austeritate taind pensii salarii , epurari din institutii , ca ulterior sa se demonstreze (inclusiv de FMI SI UE) ca aceste masuri au fost niste GOLANII ALE LUI BASESCU CU GUVERNANTI LUI CARE VOR SA LE REPETE ACUM !!!!!

  2. Ca simplu observator independent urmarind manifestarile din ultimii 5 ani ale acestui individ Iohanis, pus in functie de mafia externa antiromaneasca , observi cu groaza culmea meercenarului zilelor noastre intr-un individ mai putin dotat intelectual , fara demnitate , fara onoare , fara cele mai elementare notiuni de buni simt care actioneaza ca un robot care se preteaza la orice mojicie ridicola pentru asi indeplini misiunea mafiota impotriva acestei tari
    Evident ca in sprijinul acestuia, aceste forte obscure externe antiromanesti, ce urmaresc acapararea a tot ce a mai ,ramas in Romania , au angajat o serie de mercenari care prin propaganda de tip nazist au manipulat populatia prin cele mai mizerabile metode lansand zi de zi minciuni oribile si tinte false LA CARE O SERIE DE ROMANI NEVINOVATI AU CREZUT FIIND IN MOD ORIBIL INSELATI SI MINTITI !!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: