Klaus Iohannis obţine aproape 40 la sută din voturi în judeţul Suceava

Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut aproape 40 la sută din voturi în judeţul Suceava, potrivit numărătorii paralele a Pro România Suceava, care a inclus rezultatele din 532 de secţii de votare din totalul de 559 de secţii de votare.

Astfel, potrivit datelor centralizate de Pro România, Klaus Iohannis a fost votat de 92.807 alegători, reprezentând 39,4 la sută din voturi.

Pe locul doi se clasează Viorica Dăncilă, care a fost votată de 58.674 persoane, reprezentând 24,9 la sută din voturi.

Pe locul al treilea se situează Dan Barna, care a primit voturi din partea a 24.992 suceveni, reprezentând 10,6 la sută din voturi.

Al patrulea în preferinţele sucevenilor a fost Mircea Diaconu, care a fost votat de 23.662 alegători, reprezentând 10,04 la sută.

Theodor Paleologu este situat pe locul cinci, cu 16.522 voturi, reprezentând 7,01 la sută din voturi.

În judeţul Suceava au votat la primul tur al alegerilor prezidenţiale un număr de 259.638 de alegători. (M.C.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: