Alegeri prezidenţiale 2019

Senatorul PNL Daniel Cadariu a votat la Gura Humorului pentru un preşedinte cu experienţă şi care să garanteze parcursul european al ţării

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a votat, duminică, la Gura Humorului pentru un preşedinte care să garanteze parcursul european al ţării.

El a venit la vot împreună cu vicepreşedintele CJ Suceava, Gheorghe Niţă, care a votat la aceeaşi secţie de votare.

„Am constatat cu toţii în ultimii trei ani că România a ajuns într-o situaţie foarte, foarte gravă. Am constatat de asemenea că foarte multe domenii din România au avut de suferit, fie că discutăm de justiţie, de sănătate, de învăţământ, de economie, de mediul de afaceri. Aceasta de fapt a dus la un moment dat la o situaţie extrem de tensionată a României cu partenerii externi, în special cu UE”, a declarat, după vot senatorul Daniel Cadariu.

El a amintit că s-a ajuns până la riscul anulării acordării de fonduri europene şi chiar excluderea din UE.

„Am votat astăzi pentru un preşedinte care să garanteze că aceste lucruri nu se vor repeta. Am votat astăzi pentru un preşedinte care are experienţă, care ştie să vorbească corect româneşte, limbi străine la perfecţie şi care să ne garanteze un parcurs european pe care România îl merită”, a spus senatorul liberal.

Vicepreşedintele CJ Gheorghe Niţă a spus că pentru el este o onoare ca într-o zi atât de frumoasă de noiembrie să vină să voteze preşedintele, pentru că îşi doreşte ca România să meargă pe o line dreaptă spre Europa, aşa cum s-a pornit, dar că au fost „ceva scăpări”.

El a spus că îşi doreşte ca mediul de afaceri din România să aibă un preşedinte care să ţină la antreprenori, la cei care fac ceva pentru ţară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: