Roman Polanski, acuzat că a violat „extrem de violent” o actriţă franceză de 18 ani

Regizorul Roman Polanski a fost acuzat de actriţa Valentine Monnier că a violat-o „extrem de violent”, în 1975, în timp ce se aflau la o cabană de schi în Elveţia, la Gstaad, când ea nu avea decât 18 ani, potrivit unui interviu acordat de artistă publicaţiei Le Parisien. Monnier, acum în vârstă de 62 de ani, a afirmat că nu avea nicio legătură cu regizorul, nici personală, nici profesională şi că abia îl cunoştea. „M-a lovit cu pumnii până când am cedat şi m-a violat, făcându-mi tot felul de alte lucruri”, a mărturisit Monnier.

Un avocat francez care îl reprezintă pe Polanski, Hervé Temime, a transmis o declaraţie către Le Parisien din partea regizorului care neagă cu fermitate toate acuzaţiile de viol, arătând că faptele reproşate „care datează de acum 45 de ani, nu au fost niciodată reclamate autorităţilor”.

Monnier a afirmat că a făcut dezvăluirile pe fondul lansării celui mai recent film regizat de Polanski, ”J’Accuse”.

Polanski a pledat vinovat în 1977, când a fost acuzat de relaţii sexuale cu o minoră, după ce Samantha Greimer, în vârstă de 13 ani, l-a acuzat că a îmbătat-o şi a drogat-o.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: