Alegeri prezidenţiale 2019

Primarul Ion Lungu a votat cu nepotul în cabină: Am votat cu gândul la copiii şi nepoţii noştri, să trăiască într-o Românie prosperă şi frumoasă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a venit, duminică, la vot la secţia nr. 8, organizată în Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, împreună cu soţia şi nepotul lui, cu care a şi intrat în cabina de vot.

El şi nepotul au introdus în urnă, împreună, buletinul de vot.

Primarul Sucevei a spus la ieşirea de la urne că trebuie să-l pregătească pe nepot ca peste 20 de ani să ştie să dea declaraţii.

Ion Lungu a făcut un apel sucevenilor să se prezinte la vot pentru a folosi un drept câştigat cu greu în urmă cu 30 de ani.

El a spus că a votat pentru o Românie normală.

„Astăzi am votat cu gândul la copiii şi nepoţii noştri care să trăiască într-o Românie demnă, membră a UE, respectată în Europa şi în lume. Astăzi am votat pentru o Românie prosperă şi frumoasă, în care fiecare român să se simtă bine la el acasă”, a spus Ion Lungu.

Alături de Ion Lungu au fost la secţia de votare vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, dar şi membri ai organizaţiei municipale PNL Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: