Alegeri prezidenţiale 2019

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, după vot: Am votat pentru un proiect de ţară care are trei piloni de bază: respect, educaţie şi performanţă

Vicepreşedintele PMP, viceprimarul Marian Andronache, preşedinte al organizaţiei judeţene PMP Suceava a votat, duminică, pentru un proiect de ţară şi un preşedinte intelectual adevărat.

Marian Andronache a venit la secţia de votare organizată la USV împreună cu secretarul general al PMP Suceava, Anca Gâtlan, şi cu consilierul local PMP Constantin Munteanu.

El a spus că s-a terminat o campanie electorală grea, o campanie atipică, presărate cu evenimente precum moţiunea de cenzură, instalarea unui nou guvern, toate pentru a acoperi subiectele importante ale campaniei, dar cu toate acestea campania a fost derulată de la om la om.

Andronache a arătat că a venit momentul ca România să aibă preşedinte un intelectual.

„A venit momentul ca România să aibă ca preşedinte un intelectual adevărat, un antreprenor real, un antreprenor care nu face afaceri cu statul, un om cinstit şi raţional”, a spus liderul PMP.

El a menţionat că a votat pentru un proiect de ţară.

„Am votat pentru un proiect de ţară care are trei piloni de bază: respect, educaţie şi performanţă, elemente de care societatea românească are neapărat nevoie. A venit momentul în care trebuie un restart şi sunt convins că preşedintele nou ales va putea să realizeze lucrul acesta”, a spus Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: