Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul Sucevei

Patinoar sintetic închiriat cu 50.000 de lei

Primăria Suceava şi-a concretizat intenţia de amplasa, cu caracter provizoriu, un patinoar sintetic în centrul oraşului. Licitaţia pentru închirierea echipamentelor a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), iar câştigătoare a fost o firmă din judeţul Suceava.

„Ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă, iar intenţia noastră de a închiria un patinoar sintetic s-a materializat” a declarat primarul Ion Lungu. Patinoarul în suprafaţă de 200 mp va fi montat pe esplanada Casei Culturii, unde se ridică şi bradul de Crăciun, mai exact în prejma fântânii arteziene. Dotările sunt închiriate de la Nevis Com SRL din Gura Humorului, contra a unui total de 50.000 de lei, bani din bugetul local.

Patinoarul sintetic va fi deschis pe durata a două luni, respectiv de pe 25 noiembrie 2019 până pe 25 ianuarie 2020, accesul pe suprafaţa de patinaj nefiind taxată.

„Vrem să aducem un plus de bucurie copiilor, de aceea accesul va fi gratis” a subliniat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: