Romina Power continuă să o caute pe Ylenia Carrisi, fiica ei dispărută

Cântăreaţa Romina Power a distribuit un mesaj pe reţeaua de socializare online Instagram, amintind de ziua de naştere, pe 29 noiembrie, a fiicei sale Ylenia, dispărută pe 6 ianuarie 1994 în oraşul New Orleans, din SUA, şi rugând oamenii să o contacteze dacă ei cred că au găsit-o, potrivit Il Tempo. „Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi îmbrăţişa din nou. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactaţi. Vă mulţumesc şi vă rog să distribuiţi, dacă puteţi”, a scris Romina Power pe reţeaua de socializare online Instagram.

Ylenia Carrisi este fiica celebrului cântăreţ italian Al Bano şi a Rominei Power, în vârstă de 68 de ani.

Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. A fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită. Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi.

În decembrie 2014, decesul Yleniei Carrisi a fost declarat în mod oficial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: