Florin Hrebenciuc, la revenirea în politică:

Mă întorc în primul rând pentru comunitate şi familie

Cred că va veni şi timpul celor care luptă şi muncesc pentru a construi o Românie mult mai corectă

Unul dintre fondatorii PMP Suceava, Florin Hrebenciuc, care a renunţat la politică în urmă cu 5 ani din motive personale, când era secretar general al PMP Suceava, a revenit în partid şi a fost numit secretar general adjunct al organizaţiei judeţene, funcţie care era vacantă.

El a explicat, marţi, într-o conferinţă de presă, motivele revenirii în viaţa politică: „Mă întorc în primul rând pentru comunitate, pentru oameni şi pentru familie. La un moment dat va veni şi timpul celor care luptă şi muncesc pentru a construi o Românie mult mai corectă, mult mai sinceră, mult mai transparentă”.

Hrebenciuc a mulţumit preşedintelui PMP Suceava Marian Andronache şi colegilor de partid pentru primirea făcută după 5 ani de pauză.

El a recunoscut că a revenit în partid într-un moment care nu permite o perioadă de acomodare şi că, fiind campanie electorală, a nimerit direct în tranşee.

„Voi încerca să mă ridic la nivelul aşteptărilor, atât ale colegilor, cât şi ale celor care m-au susţinut în campaniile anterioare” a spus secretarul general adjunct al PMP Suceava.

El a subliniat că orice luptă politică, mai ales cum este campania electorală, trebuie dusă până în ultima zi şi că abia de atunci se aşteaptă votul şi rezultatul.

„Până atunci vom lupta pentru candidatul nostru” a spus Hrebenciuc care este convins că Teodor Paleologu, candidatul PMP, este cel mai bun candidat şi că speră să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Florin Hrebenciuc a fost membru al PD, PDL rezultat din fuziunea PD cu PLD şi al PNL, în urma fuziunii PDL cu PNL, iar apoi a fondat organizaţia PMP Suceava, fiind şi candidat al PMP la alegerile europarlamentare.

El a spus că s-a întors în formaţiunea în care a pus energie şi suflet şi că doreşte să contribuie la consolidarea organizaţiei.

Preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, a salutat revenirea lui Hrebenciuc în viaţa politică a partidului şi a menţionat că acesta a fost constant alături de Traian Băsescu şi că a rămas „băsist”, deşi a avut oferte de a se îndrepta spre alt partid.

Florin Hrebenciuc a recunoscut că a rămas pe aceeaşi linie politică cu Traian Băsescu, pentru că a crezut în viziunea acestuia pentru ţară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: