Ion Lungu, despre candidatura pentru un nou mandat: Adversarul meu sunt eu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ieri că nu are temeri în ceea ce priveşte contracandidaţii săi pentru viitoarele alegeri, arătând că el nu lucrează în sincope, având în vedere evenimente electorale, ci într-un ritm constant, iar dacă anumite proiecte ajung la maturitate în apropierea alegerilor, acestea sunt întâmplătoare.

„Adversarul meu sunt eu. Dacă mie îmi ies proiectele, puţin contează cine candidează şi de unde candidează” a spus Lungu într-o conferinţă de presă.

El a spus că, în mod sincer, poate spune că a lucrat în acelaşi ritm şi nu că urmau alegeri.

„Lucrez electoral din prima zi în care am ajuns primar, dar lucrez în acelaşi ritm. Nu accelerez dacă mâine sunt alegeri. Se întâmplă ca anumite proiecte se maturizează în perioada asta, dar eu am ritmul acesta de 15 ani. Mă întreabă lumea: Când începeţi campania electorală? Dar eu am început-o a doua zi după alegeri, din 21 iunie 2004. De atunci sunt în campanie electorală, dar asta nu înseamnă că fac strategii. Eu lucrez cu continuitate” a spus Ion Lungu.

Primarul Sucevei a arătat că nu are nicio strategie deosebită şi că, dacă îi ies proiectele la care lucrează mai bine, mai uşor, sau că se întâmplă că proiectul se finalizează în preajma momentelor electorale, este doar o întâmplare.

„Nu e nicio strategie deosebită. E aceeaşi strategie: de muncă” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI