E.ON a dat startul competiţiei Energy Challenge 2020

> Participanţii pot câştiga 3000 de euro, o trotinetă electrică Xiaomi şi un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei

 E.ON a dat startul competiţiei Energy Challenge 2020, iar înscrierile se fac până pe 20 decembrie pe site-ul concursului. Anul acesta, participanţii pot câştiga premii în valoare de 3000 de euro, o trotinetă electrică Xiaomi şi un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei sunt cele trei premii puse în joc la actuala ediţie.

Redăm mai jos comunicatul E.ON. (N.B.)

Eşti student sau masterand şi eşti pasionat de lumea energiei? Ai prieteni sau colegi alături de care ai dezbătut o idee sau un proiect pe teme de eficienţă energetică, energie verde sau digitalizare? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, îţi lansăm o provocare: înscrie-ţi proiectul sau ideea la Energy Challenge, fiindcă a început ediţia a şasea! Ai la dispoziţie o lună şi jumătate pentru asta, termenul final fiind 20 decembrie, înscrierile fiind făcute pe echipe formate din 2-4 persoane.

Competiţia Energy Challenge organizată de E.ON România a debutat în 2015 şi de atunci a antrenat aproape 200 de studenţi din centre universitare din România, dornici să aducă soluţii inovative, realizate în echipă, care să facă lumea energiei mai eficientă, mai flexibilă şi mai ieftină. Te aşteptăm să reconfigurezi lumea energiei prin intermediul domeniilor pe care dorim să le abordăm la actuala ediţie: Eficienţă Energetică & Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii Clienţi.

Începând de săptămâna viitoare, tineri din E.ON România, unii dintre ei foşti participanţi la Energy Challenge, vor face un tur de prezentare a competiţiei în centrele universitare din Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Mediaş, Bucureşti, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Arad, Braşov, Suceava, Alba-Iulia, Constanţa, Craiova, Oradea.

Energy Challenge este dedicată tuturor tinerilor, studenţi sau masteranzi, din toate centrele universitare din ţară, care doresc să se implice în dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le generează echipele vor fi punctate, ci şi modul de prezentare a acestora, de către un juriu format din specialişti din domeniul energiei.

La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe în luna martie, la Târgu Mureş, la Energy Challenge Academy, unde concurenţii vor participa la workshopuri.

Finala competiţiei va avea loc în luna aprilie, la sediul E.ON România din Târgu Mureş, iar câştigătorii vor pleca acasă cu premiile puse în joc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: