Balul bobocilor la Liceul Tehnologic „M. Eminescu” din Dumbrăveni

„Extemporal la dirigenţie” a fost tema ediţiei din acest an a Balului bobocilor organizat de Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, care a avut loc pe data de 1 noiembrie, începând cu ora 17, în incinta Ateneului „Mihai Eminescu” din localitate, pus la dispoziţie prin bunăvoinţa dlui primar Ioan Pavăl.

Balul a fost gândit sub forma unei lecţii de dirigenţie, la care prezentatoarea (Bianca Ştefan – diriginta unei clase a IX-a) a avut un invitat special: prezentatorul (Pîslariu Mugur – profesor partener în cadrul unui proiect Erasmus+, venit din Italia).

Juriul a fost format din: Ioan Pavăl – primarul comunei Dumbrăveni, Apetrei Mihaela – directorul liceului, Doncean Ionela – director adjunct, Duceac Adriana – director adjunct, Poenaru Petru – profesor educaţie fizică şi câştigătorii ediţiei din 2016: Dascălu Raluca şi Andronache Andrei.

Ora de dirigenţie a început cu prezentarea bobocilor: Bolocan Irina, Fandache Andreea, Clim Beatris, Făgădău Diana, Guranda Bianca, Chiriac Roxana, Hlamagă Mihaela, Zamă Fabio, Cojocaru Ciprian, Aghiţoaie Gabriel, Dascălu Răzvan, Andronache Alexandru.

Pentru a fi cunoscuţi mai bine de invitatul special, fiecare concurent şi-a exprimat talentul artistic în diferite forme: Irina Bolocan – dans oriental, Fandache Andreea – un mic moment de teatru, Bianca Guranda, Hlamagă Mihaela şi Roxana Chiriac – dans modern, Clim Beatris – moment teatral, Aghiţoaie Gabriel – demonstraţie taekwondo, Cojocaru Ciprian – teatru şi Dascălu Răzvan – pantomimă.

Între două probe de concurs, a urcat pe scenă Ansamblul „Arcanul” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a ridicat publicul de pe scaune, primind nenumărate aplauze. De asemenea, eleva Isăcescu Cosmina, din clasa a X-a B, a încântat publicul cu două melodii populare.

Concursul a continuat cu proba de cultură generală, la care fiecare concurent a avut de răspuns la câte două întrebări: una de logică şi una de cultură generală.

O altă probă interesantă la care au fost supuşi concurenţii a fost proba surpriză, la care bobocii au inhalat heliu din baloane şi au recitat poezii cunoscute sau au adus diferite obiecte din public într-un minut. După această probă, eleva clasei a XII-a A, Lazăr Diana, a uimit publicul cu un moment de dans modern.

Ultima probă din concurs a fost cea de dans, la care bobocii, însoţiţi de parteneri, au răspuns provocării de a dansa mai multe stiluri.

Înainte de ultima apariţie în faţa publicului şi de festivitatea de premiere, pe scenă au urcat elevii claselor a XII-a care au impresionat printr-un vals, în care eleganţa s-a îmbinat perfect cu bunul gust şi rafinamentul.

La final, copiii au invitat pe scenă diriginţii claselor a XII-a: Curaleţ Cătălin, Jitaru Ancuţa, Negură Mihaela, Ursan Theona şi Onişoru Andreea, pentru a le mulţumi atât lor, sponsorilor, cât şi Primăriei Comunei Dumbrăveni pentru sprijinul acordat organizării celui mai important eveniment pentru bobocii claselor a IX-a.

Cel mai emoţionant moment al balului a fost acela al decernării premiilor: Irina Bolocan şi Ciprian Cojocaru au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2019. Locul al II-lea a fost obţinut de Fandache Andreea şi Aghiţoaie Gabriel, iar locul al III-lea de Făgădău Diana şi Zamă Fabio. Premiul special al juriului a fost obţinut de Clim Beatris.

Balul bobocilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, ediţia 2019, a fost un eveniment deosebit, ce va rămâne, cu siguranţă, în memoria tuturor. (Prof. MIHAELA APETREI, directorul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu”, Dumbrăveni)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: