Balul bobocilor la Liceul Tehnologic „M. Eminescu” din Dumbrăveni

„Extemporal la dirigenţie” a fost tema ediţiei din acest an a Balului bobocilor organizat de Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, care a avut loc pe data de 1 noiembrie, începând cu ora 17, în incinta Ateneului „Mihai Eminescu” din localitate, pus la dispoziţie prin bunăvoinţa dlui primar Ioan Pavăl.

Balul a fost gândit sub forma unei lecţii de dirigenţie, la care prezentatoarea (Bianca Ştefan – diriginta unei clase a IX-a) a avut un invitat special: prezentatorul (Pîslariu Mugur – profesor partener în cadrul unui proiect Erasmus+, venit din Italia).

Juriul a fost format din: Ioan Pavăl – primarul comunei Dumbrăveni, Apetrei Mihaela – directorul liceului, Doncean Ionela – director adjunct, Duceac Adriana – director adjunct, Poenaru Petru – profesor educaţie fizică şi câştigătorii ediţiei din 2016: Dascălu Raluca şi Andronache Andrei.

Ora de dirigenţie a început cu prezentarea bobocilor: Bolocan Irina, Fandache Andreea, Clim Beatris, Făgădău Diana, Guranda Bianca, Chiriac Roxana, Hlamagă Mihaela, Zamă Fabio, Cojocaru Ciprian, Aghiţoaie Gabriel, Dascălu Răzvan, Andronache Alexandru.

Pentru a fi cunoscuţi mai bine de invitatul special, fiecare concurent şi-a exprimat talentul artistic în diferite forme: Irina Bolocan – dans oriental, Fandache Andreea – un mic moment de teatru, Bianca Guranda, Hlamagă Mihaela şi Roxana Chiriac – dans modern, Clim Beatris – moment teatral, Aghiţoaie Gabriel – demonstraţie taekwondo, Cojocaru Ciprian – teatru şi Dascălu Răzvan – pantomimă.

Între două probe de concurs, a urcat pe scenă Ansamblul „Arcanul” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a ridicat publicul de pe scaune, primind nenumărate aplauze. De asemenea, eleva Isăcescu Cosmina, din clasa a X-a B, a încântat publicul cu două melodii populare.

Concursul a continuat cu proba de cultură generală, la care fiecare concurent a avut de răspuns la câte două întrebări: una de logică şi una de cultură generală.

O altă probă interesantă la care au fost supuşi concurenţii a fost proba surpriză, la care bobocii au inhalat heliu din baloane şi au recitat poezii cunoscute sau au adus diferite obiecte din public într-un minut. După această probă, eleva clasei a XII-a A, Lazăr Diana, a uimit publicul cu un moment de dans modern.

Ultima probă din concurs a fost cea de dans, la care bobocii, însoţiţi de parteneri, au răspuns provocării de a dansa mai multe stiluri.

Înainte de ultima apariţie în faţa publicului şi de festivitatea de premiere, pe scenă au urcat elevii claselor a XII-a care au impresionat printr-un vals, în care eleganţa s-a îmbinat perfect cu bunul gust şi rafinamentul.

La final, copiii au invitat pe scenă diriginţii claselor a XII-a: Curaleţ Cătălin, Jitaru Ancuţa, Negură Mihaela, Ursan Theona şi Onişoru Andreea, pentru a le mulţumi atât lor, sponsorilor, cât şi Primăriei Comunei Dumbrăveni pentru sprijinul acordat organizării celui mai important eveniment pentru bobocii claselor a IX-a.

Cel mai emoţionant moment al balului a fost acela al decernării premiilor: Irina Bolocan şi Ciprian Cojocaru au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2019. Locul al II-lea a fost obţinut de Fandache Andreea şi Aghiţoaie Gabriel, iar locul al III-lea de Făgădău Diana şi Zamă Fabio. Premiul special al juriului a fost obţinut de Clim Beatris.

Balul bobocilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, ediţia 2019, a fost un eveniment deosebit, ce va rămâne, cu siguranţă, în memoria tuturor. (Prof. MIHAELA APETREI, directorul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu”, Dumbrăveni)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: