Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu cere o anchetă privind atribuirea lemnului de foc către populaţia judeţului

> Foarte mulţi cetăţeni au depus cereri din luna iunie şi nu au primit încă răspuns, arată senatorul

 Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a cerut, marţi, o anchetă privind atribuirea lemnului de foc către populaţie.

El arată că ancheta ar trebui să vizeze în special zona ocoalelor silvice Mălini şi Râşca, dar şi alte ocoale din judeţul Suceava.

„Foarte mulţi cetăţeni din aceste zone ale judeţului se plâng de faptul că, deşi au depus cereri de furnizare a lemnului de foc încă din luna iunie – iar acum suntem în prag de iarnă –, nu au primit nici până astăzi un răspuns” a spus Cadariu.

El susţine că s-a ajuns ca locuitorii din judeţul Suceava să sufere de lipsa lemnului de foc mai rău decât cei din zona Săveni, judeţul Botoşani, spre ruşinea celor de la Direcţia Silvică Suceava.

„Trebuie lămurite cât se poate de repede mecanismele suspecte care stau în spatele acestei stări de fapt. Nu ne mai miră nimic cu privire la nepăsarea celor de la PSD atunci când discutăm despre cetăţeanul obişnuit” a adăugat senatorul liberal.

Daniel Cadariu a reamintit că PSD „a trântit” în Parlament propunerea legislativă a parlamentarilor liberali cu privire la reducerea preţului lemnului de foc pentru populaţie prin scăderea TVA de la 19% la 9%. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: