Lupte greco-romane, Cupa României, juniori II

Performanţă de senzaţie pentru LPS Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Piteşti, a avut loc Cupa României la lupte greco-romane pentru juniori II. Sportivii suceveni şi-au arătat din nou clasa incontestabilă şi au demonstrat că şcoala de lupte bucovineană are resurse nebănuite.

Iată rezultatele obţinute de sportivii de la LPS Suceava pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan: locul I – Cosmin Mihalache, categoria 92 de kilograme, acesta primind şi titlul de supercampion cu această ocazie, fiind şi campion naţional; locul II – Teodor Vodă, categoria 51 kilograme; locul II – Ion Bălan, categoria 71 kilograme; locul III – Bogdan Pop, categoria 60 kilograme, a concurat bolnav şi a pierdut titlul din acest motiv; locul V – Nicolae Pantiuc, categoria 110 kilograme; locul VII – Cosmin Creţu, categoria 92 kilograme.

Graţie acestor performanţe, clubul LPS Suceava s-a clasat pe primul loc în competiţia cluburilor, acumulând 90 de puncte. Pe locul secund s-a situat LPS Slatina, cu 89 de puncte, iar pe trei LPS Piteşti, cu 77 de puncte.

„A fost un turneu la care au luat startul mulţi sportivi, iar meciurile au fost extrem de disputate. Îi felicit pe elevii noştri pentru că au realizat responsabilitatea pe care o aveau, mai ales că au început competiţia în duel cu echipa gazdă din Piteşti. Clasarea clubului LPS Suceava pe primul loc, înaintea unor grupări ca Dinamo, Steaua sau LPS Constanţa, este un motiv de mândrie. Am fost felicitaţi de directorul concursului, Marian Berbec, şi de campionul mondial de veterani Attila Szabo. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local, Inspectoratului Judeţean Şcolar Suceava pentru sprijinul acordat şi le mulţumim pentru înţelegere şi colegilor de la LPS Suceava”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: