Gheorghe Flutur:

Este de apreciat că Ludovic Orban şi-a asumat responsabilitatea guvernării pe vreme rea, în prag de iarnă

> Una dintre priorităţi este încălzirea în Vatra Dornei, subliniază preşedintele PNL Suceava

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că este de apreciat că guvernul liberal votat în Parlament şi-a asumat răspunderea.

„E de apreciat asumarea răspunderii de Guvernul liberal Ludovic Orban, pe vreme rea, în prag de iarnă” a spus Flutur, care şi-a exprimat convingerea că românii vor aprecia această atitudine responsabilă.

Preşedintele Flutur a arătat că l-a felicitat pe Ludovic Orban în primul minut după votul de învestire şi l-a rugat să nu uite de problema încălzirii la Vatra Dornei.

 De altfel, a spus Flutur,  deputatul Angelica Fădor se va ocupa exact de clarificarea acestei situaţii imediat după ce se instalează miniştrii.

„În rest, avem treabă. Trebuie să se ţină de priorităţile anunţate. Cred că trebuie să le urăm succes pentru perioada care urmează” a spus preşedintele Gheorghe Flutur.

Guvernul Ludovic Orban a fost votat, luni, în Parlament, cu 240 de voturi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: