Handbal masculin, cadeţi

Echipa României, cu patru suceveni printre titulari, pe locul 4 la Trofeul Carpaţi

Echipa naţională de cadeţi a României a participat, zilele trecute, la Sighişoara, la turneul internaţional Trofeul Carpaţi, destinat cadeţilor şi juniorilor, acolo unde au disputat jocuri împotriva reprezentativelor similare ale Turciei, Serbiei, precum şi împotriva României B. Pe lista convocaţilor s-au aflat şi patru tineri handbalişti de la Clubul Sportiv Universitar Suceava, pregătiţi de antrenorul Vasile Boca: Daniel Stanciuc – coordonator de joc şi căpitan al echipei naţionale de cadeţi, Alexandru Reuţ – inter stânga, Alexandru Focşăneanu – pivot, şi Dragoş Podovei – portar. Cu toţii au evoluţii foarte bune, aducându-şi contribuţia la clasarea pe locul al doilea cu echipa României în această competiţie, Alexandru Focşăneanu, spre exemplu, fiind declarat cel mai bun apărător al turneului.

„Toţi cei patru sportivi care au participat la această acţiune au calităţi deosebite pentru handbalul de performanţă, fapt demonstrat şi la acest prim turneu al echipei naţionale de cadeţi. Un alt jucător al clubului nostru, Cătălin Zariţchi, ar fi putut la rândul său să fie convocat pentru această acţiune, însă este accidentat. În vederile selecţionerilor de la lotul de cadeţi se mai află alţi doi suceveni, Claudiu Stejar şi Adi Hreceniuc”, a declarat antrenorul Vasile Boca, de la CSU Suceava.

Rezultatele înregistrate de echipa României la Trofeul Carpaţi au fost următoarele:

> România-România B  45-31 (Alexandru Focşăneanu – 8 goluri, Daniel Stanciuc – 6, Alexandru Reuţ – 3)

> România-Turcia 37-20 (Alexandru Reuţ – 3 goluri, Alexandru Focşăneanu – 3, Daniel Stanciuc- 2)

> România-Serbia 24-32 (Alexandru Reuţ – 5 goluri, Daniel Stanciuc – 4, Alexandru Focşăneanu –3)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: