Fotbal, Liga a III-a

Nici cu Vraciu nu a reuşit Aerostar Bacău să-i „descânte” pe cei de la Foresta Suceava

> Într-un meci din etapa a XI-a a seriei I, Foresta Suceava – Aerostar Bacău 1-0

Interes deosebit în tribunele stadionului „Areni” pentru meciul din etapa a XI-a a Ligii a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava şi liderul la zi neînvins al seriei I, Aerostar Bacău. Pe un teren bun şi într-o atmosferă deosebită, spectatorii suceveni au aşteptat ieri o victorie a favoriţilor, iar ea a venit.

După un început timid de ambele părţi, cu un joc ezitant, cu o sumedenie de baloanele aruncate la bătaie, gazdele au reuşit să deschidă scorul. Un corner executat bine de pe partea stângă a atacului Forestei şi Alexandru Marin a trimis balonul cu capul în plasă în minutul 13.

Deşi venea după o serie de zece victorii consecutive în campionat, gruparea băcăuană nu a arătat mare lucru, linia ei de mijloc nereuşind să ofere mingi utile atacanţilor. A fost 1-0 la pauză, în urma unei reprize dominate clar de gazde.

La reluare, tot sucevenii au fost mai periculoşi, Cerlincă şi Căinari semănând panică în careul advers. Foresta Suceava a avut o bară prin Celeadnic şi o oportunitate rarisimă prin tânărul June. Cu 8 minute înainte de final, „Calul”, cum i se pune atacantului Alexandru Marin, a fost făcut K.O. de portarul băcăuanilor. Meciul a fost întrerupt 10 minute în urma intervenţiei ambulanţei şi, la reluare, goalkeeperul oaspeţilor a fost eliminat de pe teren, lovitura liberă de la 17 metri fiind parată de portarul de rezervă al echipei Aerostar. Cu un om în minus pe teren, oaspeţii au avut o ocazie monumentală, dar jocul s-a încheiat cu victoria meritată a gazdelor, care au făcut o adevărată risipă de energie.

Singura concluzie care se impune după meciul dintre Foresta Suceava şi Aerostar Bacău este că oaspeţii nu au demonstrat sub nicio formă că merită cele 10 puncte diferenţă în clasament, fiind, până în urmă cu această rundă, singura formaţie cu punctaj maxim în Liga a III-a.

Foresta Suceava: Ailenei – Sumanariu, Celeadnic, Mateiciuc, Drugă – Hagiu, Căinari, Stănescu, Rigoni – Cerlincă, Al.Marin. Au mai jucat: June, Robert Martin, Grumezescu, Avrămia.

Aerostar Bacău: Axinte – Mihălăchioaie, Tăcuţanu, Tilibaşă, Vişinar – Chirilă, Botezatu, Danale, Gorovei – Nemţanu, Vraciu. Au mai evoluat: Cebotari, Artenie, Zaharia, Florescu.

Foto: ADRIAN POPOVICI

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI