Rugbi, Divizia naţională, seniori

Înfrângere drastică a CSM Bucovina Suceava

> Într-un meci din etapa a VI-a, CSM Bucovina Suceava – CS Ştiinţa Petroşani 5-75

Sâmbătă, 2 noiembrie, pe stadionul „Unirea”, în cea de-a VI-a etapă la rugbi a Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), elevii lui Marius Colţuneac de la CSM Bucovina Suceava au bifat o nouă înfrângere „dureroasă”, de astă dată la scor, în faţa celor de la CS Ştiinţa Petroşani (liderii clasamentului DNS), asta după ce, tot pe teren propriu, în urmă cu exact o săptămână, sucevenii pierdeau cu 25-0 în faţa celor de la CSM Galaţi.

Foarte puţini la număr, în jur de zece, susţinătorii rugbiştilor suceveni pe „Unirea” au plecat oarecum cu un gust amar din cauza înfrângerii suferite de CSM Bucovina Suceava. Pare-se că alţi iubitori rugbiului sucevean au făcut alegerea potrivită şi au rămas acasă pentru a urmări finala Cupei Mondiale dintre Africa de Sud şi Anglia (scor 32-12 pentru sud africani), pentru că pe stadionul „Unirea” îi aştepta o dezamăgire…

În cea de-a VII-a etapă DNS, elevii lui Marius Colţuneac vor face, sâmbătă, 10 noiembrie a.c., o deplasare „grea” la CS Năvodari, unde au de ţinut piept, din nou, unei echipe competitive din fruntea clasamentului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI