După încetarea mandatului

Prefectul Mirela Adomnicăi va reveni în PSD şi intenţionează să candideze în viitoarele alegeri

> Ea consideră că poate face faţă unor provocări la nivel judeţean

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că va reveni în PSD după ce i se va încheia mandatul şi că intenţionează să candideze în viitoarele alegeri.

Adomnicăi a spus că va reveni „cu certitudine” în PSD, amintind că, dacă adună şi perioada de suspendare din partid din martie 2017, totalizează 21 de ani în această formaţiune politică.

Mirela Adomnicăi a spus că acest partid a mai traversat perioade dificile şi că şi-a revenit.

Ea a amintit că PSD, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2004, a intrat în opoziţie deşi câştigase alegerile parlamentare şi a spus că nu a fost uşor, pentru că partidul a stat până în 2012 în opoziţie, cu o perioadă scurtă de guvernare alături de PDL în 2009.

„Oportuniştii, veneticii, au părăsit încet-încet corabia greu încercată a acestui partid, după care (partidul – n.n.) şi-a revenit chiar spectaculos” a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că are încredere că mesajele acestui partid se adresează oamenilor şi că are o preocupare pentru oameni.

Întrebată dacă se simte pregătită să candideze pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, ea a spus că în ceea ce priveşte calificarea pentru o funcţie la nivelul judeţului crede că această experienţă din 2017 până în prezent este utilă pentru ea şi i-a confirmat că poate face faţă unor provocări la nivel judeţean.

Ea crede că ar cam trebui stabilite încă de acum candidaturile pentru alegerile locale din iunie 2020.

„În ceea în ce mă priveşte şi în funcţie de discuţiile purtate cu colegii, vizând fie o candidatură la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, fie o candidatură pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, fie o candidatură pentru alegerile parlamentare, în funcţie de modul în care se poartă discuţiile şi persoanele care doresc şi pot face faţă unei asemenea provocări, voi lua şi decizia, dar în urma unui vot exprimat” a precizat Adomnicăi.

Ea a spus că nu vrea ca acest vot să fie exprimat la Dumbrăveni.

În 2016, în urma unui vot în CEx al PSD Suceava de la Dumbrăveni, Adomnicăi a fost desemnată pe locul al treilea pe lista de candidaţi PSD la alegerile parlamentare, loc eligibil, dar această decizie nu a fost transpusă în practică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: