Fiindcă vremea le permite

Lucrări de asfaltare pe DJ 208 C

> Gheorghe Flutur: Urmează să ne ocupăm şi de marcaje rutiere pe drumurile judeţene. La proiectul de modernizare a drumului Dărmăneşti – Stroieşti – Suceava – Dolhasca se evaluează ofertele pentru execuţia lucrărilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că se continuă lucrările de asfaltare, pentru că vremea încă o mai permite, şi a arătat că se vor executa în următoarea perioadă şi marcaje pe drumurile judeţene. Dar că cel mai important este că s-a intrat în evaluarea ofertelor pentru stabilirea constructorilor care vor realiza modernizarea drumului Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca – graniţa cu judeţul Iaşi.

Flutur a spus că a mers pe drumul judeţean DJ 2028 C, la Vercicani, la graniţa cu judeţul Botoşani, unde se efectuează lucrări de asfaltare în satele Roşcani şi Vercicani.

„Asfaltăm acum 4,4 km de drum cu două straturi, cu plasă geogrilă pentru a face priză, lucrarea fiind de circa 2,3 milioane de lei. Drumul era deteriorat, în special pentru că pe acest drum circulă foarte multe maşini care transportă balast” a spus Flutur.

El a arătat că se bucură că vremea permite realizarea de astfel de lucrări şi că în aceste zile se va realiza lucrarea până la intrarea în oraşul Liteni. „Este una dintre lucrările-surpriză. Eu am avut o reţinere legată de vreme, dar oamenii din zonă au fost plăcut surprinşi” a spus Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai anunţat că vineri dimineaţa va organiza o şedinţă cu drumarii pentru realizarea marcajelor rutiere şi că le va cere ca în următoarea perioadă să se ocupe de realizarea de marcaje.

El a declarat că cel mai important este că s-a intrat în linie dreaptă şi cu drumul Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca – Iaşi.

„S-a încheiat perioada de depunere şi suntem în perioada de evaluare a ofertelor” a precizat Flutur.

Gheorghe Flutur a menţionat că în acest proiect, realizat în parteneriat cu CJ Iaşi, în ceea ce priveşte execuţia lucrărilor, CJ Suceava nu mai depinde de CJ Iaşi şi că drumul a fost împărţit în două tronsoane pentru care s-au făcut licitaţiile, unul dintre tronsoane fiind de la Suceava la Dolhasca, iar cel de-al doilea de la Dărmăneşti – Stroieşti – Moara – Suceava.

„Organizăm noi licitaţiile şi nu mai depindem de Iaşi. Sunt oferte depuse şi suntem în evaluare” a declarat şi Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: