Johnny Depp a ajuns la o înţelegere pentru evitarea unui proces şi va încasa o sumă „din opt cifre”

Actorul Johnny Depp a ajuns la o înţelegere în cadrul unei dispute legale îndelungate cu un fost avocat al său pe care l-a acuzat că a încasat în mod nejustificat milioane de dolari din onorarii, relatează joi Press Association. Un avocat care îl reprezintă pe Depp a declarat că s-a ajuns la un acord ce presupune plata unei sume „din opt cifre” de către firma din care a făcut parte Jake Bloom, Bloom Hergott.

Depp l-a acuzat pe Bloom că a încasat în mod necorespunzător peste 30 de milioane de dolari pe parcursul celor 18 ani de colaborare.

Actorul în vârstă de 56 de ani, care s-a remarcat în filme de succes precum „Piraţii din Caraibe”, „Alice în Ţara Minunilor” sau „Charlie şi fabrica de ciocolată”, l-a dat în judecată pe Bloom în octombrie 2017. Jake Bloom l-a dat la rândul său în judecată pe Depp şi a solicitat respingerea procesului.

Bryan Freedman, avocatul care a reprezentat Bloom Hergott, a confirmat acordul l-a care s-a ajuns indicând că suma prevăzută în înţelegere reprezintă o „fracţiune” din pretenţiile iniţiale ale lui Depp. „Deşi firma a fost încrezătoare că avea să câştige procesul, suntem totodată încântaţi de acest deznodământ întrucât accelerează procesul de lichidare a firmei şi îi permite să scape de nesfârşitul şir de acuzaţii ale lui Johnny Depp”, a declarat Freedman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: