Clubul de Marketing:

„Împreună pentru un oraş curat !”

Organizaţia studenţească Clubul de Marketing a organizat, în data de 26 octombrie a.c., începând cu ora 9.30, o acţiune de salubrizare în zona parcului Şipote din Suceava. După cum ne-au informat organizatorii aceasta a fost intitulată „Împreună pentru un oraş curat!”. Am aflat că la acţiune au participat 12 persoane, „care au dat tot ce au avut mai bun ca parcul să fie din nou curat şi vesel”.

„Misiunea de a ajuta comunitatea şi a îmbunătăţi condiţiile de mediu în care trăim a fost în mare parte îndeplinită. Mai sunt, totuşi, şi alte zone ale Sucevei care necesită atenţie din partea noastră, a tuturor, şi de aceea ne dorim ca cetăţenii să ia atitudine şi să ne ajute în continuare să terminăm ce ne-am propus” ne-a transmis Iuliana Rusu, din partea Departamentului PR al organizaţiei studenţeşti Clubul de Marketing. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: